Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Aardbeien port coulis met ijs

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

250 gr aardbeien
1 eetl. poedersuiker
2 eetl. rode port
roomijs

eventueel als garnering
karamel met sesamzaad ( zie recept elders)
slagroom

Bereiden

Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen.
Voor garnering 4 aardbeien achter houden.
De rest met de poedersuiker en port in keukenmachine of blender pureren.

Aardbeien saus in mooie cirkels op borden scheppen.
Over gebleven aardbeien in partjes snijden en in saus leggen.

In het midden een bolletje ijs leggen en eventueel garneren met karamelkoekje met sesamzaad en slagroom.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Grandmarnier dessert
Zoethoutparfait
Warme appels op een spiegel van gele vla
Gefrituurde Roquefortrolletjes met peer en gember
Kersencompote met marsepeinravioli en praline ijs

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes